Citiraj:
Autor osspaljeni
Drago mi da ti se sviđa, evo baci oko na moj build.
Sad tek vidim da sam zaboravio spomenuti Tasker & Theo u prvom opisu.
Nemam nešto puno bonusa na elite osim gema; išao sam zuni set popuniti prstenom da bi mogao staviti Uhkapian, a tu je i String of Ears za dodatnu damage redukciju.
Zbog ovoga sam izgubio Stone of Jordan ali nije mi ni toliko potreban.
Druga stvar na koju sam išao je povećani gold/health pickup za skidanje cooldowna (Profane Pauldrons su još uvijek gore, a bio je i Rondal's Locket jedno vrijeme).
I kod mene je neki normalni damage oko 30-40 mil; kad se poklope sve stvari ide do max 60 mil ali veći broj od 60 mil još nisam vidio.
Build funkcionira sasvim solidno, cooldowna na skillove praktički nema, zanimljiviji je i puno dinamičniji od spamanja Rain of Toads-a i FS.
Još samo da uleti bolji Hellfire Amulet i bit će ko Bog
|
Imam 2 načina - solo pa nosim Unity, ili kad sam u partiju sa prikom koji "nosi" monka sa 32 mil toughness, onda nosim Stone of Jordan.
Tu je link
http://eu.battle.net/d3/en/profile/k...28/hero/735190
pa je vidljivo sa ovim silnim bonusima da moze naici 70 mil DMG, jos cu pokusati staviti Blackthorne amulet i hexing pants, ako popravim Mask of Jeram, mislim da ni 80 mil dmg nije nedostizno.
Hm, sad vidim da mi pokazuje Jade doktora, valjda ce blizard prebaciti opis na "Veterinara" uskoro.
Uglavnom, uvijek nastojim složiti još kompleta na osnovni koji nosim. Sad uz Zunimassu nosim 2 komada Blackthorne (kaiš i hlače), i 2 komada Aughild (Shoulders i Wrist). T&T i RoRG ne treba spominjati, ili kukri. Tako da imam sa SoJ - 69% bonus na elite, 46% CHC i 493% CHD. Najviše sam primijetio 72 mil DMG. Pokušat ću i ja uhvatiti screenshot da se malo hvalim.
P.S. Hellfire mi ne spominji, 6 komada za WD i svi su loooooši

. A prvi za DH je odmah ispao jako dobar...