Citiraj:
Autor Fatal
kako se one (m7 ili m8) ponasa nakon par mjeseci koristenja, i nakon sto se na njega instalira dosta aplikacija/smeca i slicnoga? jer ono malo sto sam ga korstio, stvarno je ugodan i drago ti ga je koristit :-) jeli i dalje jednako fluidan i snappy ili se pocne vuc? Takodjer me zanima ima li uopce smisla stavljat neki custom rom na njega, posto je sense dosta dobar?
|
Ja imam m7 pa ti mogu za njega reci, prva stvar kod njega je da sam nakon godinu dana poceo dobivati ljubicastu boju na kameri tj fotografijama, nakon toga sam dobio novi kojem se opet nakon pola godine pocelo pojavljivati. Tako da na to trebas pripaziti.
Prvi model sam imao do mislim sense verzije 5.5 i radio je fluidno, nije se nista usporio, kao i prvog dana sve (osim kamere), po meni je sense najbolji launcher poslje stock google-ovog. Sadašnji je na 6+ nesto, rootan je i stavljen ARHD rom koji je praktički stock optimiziraniji.Imam stotinjak aplikacija na njemu instaliranih. Ali opet, sa 2 gb rama koja se tesko potrose, mob se ne vuce, otvara instantno sve i nemanista sto me iritira xD
S mobitelom sam i vise nego zadovoljan, ne slikam s mobitelom pa mi ne smeta toliko kamera, kvaliteta izrade je fantasticna, jest da ga nosim u nilkin maskici ali je kao prvog dana, nije se nista pocelo guliti niti odvajati, ali opet, mobitel mi nikada nije pao sa visine vece od 40cm. E sad, zvučnici su odlični ali tokom vremena se lako začepe i postanu tiši, bar je kod mene takav slučaj i to mi onda smeta malo jer se primjeti razlika u glasnoci.