View Single Post
Staro 04.10.2014., 18:35   #55
Salko01
Premium
Moj komp

Salko01's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Cisco je kupio NDS prije 3 godine, SKY odustaje od Nagre i sve prebacuje na novi Cisco system, do kraja 2015 migracija ce biti gotova, a onda ces gledati crni ekran.
A sto se DM-a tice vec godinama nisu posteni receiver izdali, stalno najavljuju nesto veliko, a nista od njih ne stize. Da si procitao malo bolje nisam napisao da ima losu sliku, samo da ne prate nove trendove i tehnoloski su zastarjeli. Prosle godine su tek updatali neke uredaje i da li su im vise rama.

Puno si pisao, ali uglavnom sve sto si napisao nije tocno, a reagirao sam zbog glupog OT uleta gdje se prica o IPTV-u, a ti uletis sa spikom ja gledam Nijemce. I naravno da ne znas da ne postoji samo jedan SKY, nego ih ima vise od Talijana, Njemaca do Engleza i kako sam rekao uskoro ce i Nijemci imati najnoviju verziju NDS-a kao sto imaju ostala dva.
Gasili su i prije,pa se uvijek nađe način da se upali ponovo!
U zadnje vrijeme sky ita je samo u pokušaju CS-a ubijao kartice u roku jedne sekunde,pa se ipak pronaslo riješenje,istina ne za hd programe. Što se tiče crnog ekrana,vjerujem da ga nikad neću imati. I da mi ugase sky ostaje mi maxtv i ostaje mi iptv. A polako se vraća i total tv na CS.