citam i ne znam da li da komentiram ili ne.............
budem

. ja sada ne znam za kojeg vozaca da navijam, a niti za koju momcad. cak nekako najvise vucem prema rikiju, ali kvragu, on vozi RB kojeg jako ne volim.
okrecem se alonsu, ajd, volim ga jer cupa sve sto se moze cupati iz bolida. ode u mclaren koji mi nije nesto mio, bit ce mi drago ako bude konkurentniji nego sada u ferrariju.
kimi, realno, ajd, za njega navijam. jos vozi ferrari, ali nekako ne vjerujem da je on vise materijal za prvaka. hell, cak niti za konstantnih prvih 5. mozda grijesim, ali ovu sezonu je nekako pre nikakav

.
hamiltona nisam ljubitelj od prvog dana. isto smrkavac koji si svasta dopusta, iako najbolji vozac po kisi. rosberga jos manje volim, vettel tu prednjaci po neljubavi koju imam prema ovoj trojici...........
i onda jos vettel u ferrari koji mi je nekako najdraza momcad

. kako onda navijati za ferrari, za kimija? a ovaj cendravac ce voziti uz kimija? ne znam, ne znam..........
najvise bi volio da se kubica vrati i da se bmw vrati, te da kubica i kobayashi voze bmw. eto, za tu kombinaciju bi navijao, ovako nemam niti omiljenog vozaca vise niti momcad..........