Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 04.10.2014., 13:26   #8087
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor Kratkius Pregled postova
Definitivno zasluzujes zahvalu za ovu preporuku. Ako budes u/blizu Splitu, javi se da te pocastim pivom/kavom/sokom - po izboru.
Zanimljiv build, zanimljv i za igranje. Sa mojom opremom imam nekih 30-40 mil dmg na obicne gadove, a na bosove sam skupio nekoliko puta i 70ak mil - imam +69% dmg na elite. I to sve sa losom Mask of Jeram - ima samo 81% dodatka na petove. Kad zavrsim s kockanjem za Calamity, krecem u lov na bolju MoJ. I jos ne koristim hex hlace, imam samo jedne sa dex, ali mozda i s njima probam, ako mi padne dobar Blackthorne amulet da ne gubim bonuse...
Hvala
Drago mi da ti se sviđa, evo baci oko na moj build.
Sad tek vidim da sam zaboravio spomenuti Tasker & Theo u prvom opisu.

Nemam nešto puno bonusa na elite osim gema; išao sam zuni set popuniti prstenom da bi mogao staviti Uhkapian, a tu je i String of Ears za dodatnu damage redukciju.
Zbog ovoga sam izgubio Stone of Jordan ali nije mi ni toliko potreban.

Druga stvar na koju sam išao je povećani gold/health pickup za skidanje cooldowna (Profane Pauldrons su još uvijek gore, a bio je i Rondal's Locket jedno vrijeme).

I kod mene je neki normalni damage oko 30-40 mil; kad se poklope sve stvari ide do max 60 mil ali veći broj od 60 mil još nisam vidio.

Build funkcionira sasvim solidno, cooldowna na skillove praktički nema, zanimljiviji je i puno dinamičniji od spamanja Rain of Toads-a i FS.
Još samo da uleti bolji Hellfire Amulet i bit će ko Bog