Citiraj:
Autor Kratkius
Definitivno zasluzujes zahvalu za ovu preporuku. Ako budes u/blizu Splitu, javi se da te pocastim pivom/kavom/sokom - po izboru.
Zanimljiv build, zanimljv i za igranje. Sa mojom opremom imam nekih 30-40 mil dmg na obicne gadove, a na bosove sam skupio nekoliko puta i 70ak mil - imam +69% dmg na elite. I to sve sa losom Mask of Jeram - ima samo 81% dodatka na petove. Kad zavrsim s kockanjem za Calamity, krecem u lov na bolju MoJ. I jos ne koristim hex hlace, imam samo jedne sa dex, ali mozda i s njima probam, ako mi padne dobar Blackthorne amulet da ne gubim bonuse...
Hvala 
|
Drago mi da ti se sviđa, evo baci oko na moj
build.
Sad tek vidim da sam zaboravio spomenuti Tasker & Theo u prvom opisu.
Nemam nešto puno bonusa na elite osim gema; išao sam zuni set popuniti prstenom da bi mogao staviti Uhkapian, a tu je i String of Ears za dodatnu damage redukciju.
Zbog ovoga sam izgubio Stone of Jordan ali nije mi ni toliko potreban.
Druga stvar na koju sam išao je povećani gold/health pickup za skidanje cooldowna (Profane Pauldrons su još uvijek gore, a bio je i Rondal's Locket jedno vrijeme).
I kod mene je neki normalni damage oko 30-40 mil; kad se poklope sve stvari ide do max 60 mil ali veći broj od 60 mil još nisam vidio.
Build funkcionira sasvim solidno, cooldowna na skillove praktički nema, zanimljiviji je i puno dinamičniji od spamanja Rain of Toads-a i FS.
Još samo da uleti bolji Hellfire Amulet i bit će ko Bog