View Single Post
Staro 27.08.2005., 22:47   #163
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Originally posted by E.T.
Zasto covjek ne bi sjedio i gledao utakmicu za koju je (pre)platio ulaznicu bez da mu dode neki ovakav "pravi" navijac i pocne soliti pamet...To ako ces ti skakati, pjevati i raditi sta zelis to je tvoj problem. Neki ljudi dodu na utakmicu jer zele da nesto vide a ne da misle hoce li na TV-u prikazati ono kad sam bio jako pametan i bacio baklju prema ljudima ne misleci pritom hocu li koga povrijediti vec uzivaju u gledanju sporta i nase Rijeke ma kako ona igrala, i isti razumiju da je poraz sastavni dio sporta a nece zbog toga raditi sranja nakon ili za vrijeme utakmice. Kada bi bilo vise ovih drugih mozda bi onda stadioni bili puniji. A izmedu mirnog i tolerantnog ozracja (neki ce reci utopija) na prepunom stadionu (jos veca utopija) gdje ce se pljeskom nagradivati svaki potez i seljacina koji ce ismijavati svoje igrace nakon svakog njihovog krivog poteza, glasnog navijanja i bakljade ja cu uvijek birati prvo!

Oh sto se*em, jagode berem

Nebum se mjesao u rijecki zapad ali kod nas te "seljacine" prevale vise kilometara i potrose vise kuna nego ti ljubitelji nogometa i kokicari i slicni koji vise koriste tribinu da bi pokazali svoje cipelice od 1000 kuna. Cast istinskim ljubiteljima. Usput te seljacine isprate pljeskom svaki posteni potez i svako zalaganje na terenu ne ostane ne nagradjeno. Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi koje boli briga za klub dobiju svoju porciju rijeci.

I da ja kao seljacina biram svaki put i glasno navijanje i bakljadu i sve to jer to je pravi nogometni stimung a ne ono sa utakmice protiv Brazila.

A bogme i ja jagode berem.

U KC je seljacinama fakat bilo dobro..

Zond je offline   Reply With Quote