Citiraj:
Autor panda505
Čisto da se nadovezem na onu raspravu o talijanima sa stranice prije, jedan fini post o Serie A (nije moj, ai star je već par mjeseci, ali svejedno stoji što je napisano)
|
Nama u firmi je ova stranica dobar izvor teambuildinga,svih nas 5 ju ima na bookmarku i odvaljujemo se na te bisere koje pišete tu.
Veron....a flop in england
Shevchenko...a flop in england
Diego Forlan....a flop in england
Karel Poborsky...a flop
Mutu....a flop
Massimo Maccarone...a flop
Tomas Brolin...a flop
Ravanelli...so so...nije flop al nije ni ubijao
Aquilanni ....a flop....a Inter megaprvak svijeta
Per Koldrup....a flop
(dodao bi i Taibija

)
Svi svjetske megaklase ili veoma dobri igrači koji su prelazili u Englesku i FAILali dok su talijani dizali lige prvaka(a bili uključeni u njihovo prvenstvo više prije nego poslje epizoda u EPL). I zasigurno ih imam više neg ovaj pigcibler koji o nogometu zna kolko i ja o programiranju. Jer vidim da spominje jednog Osvalda koji je nokautirao suigrača drugi trening sam da ga pošalju doma u Italiju,Teveza koji je i igrao u Unitedu,osvajao 3 premiershipa u 4 godine a zaboravlja da je
jebao mater Maniciniju koji ga je hebavao sa klupom kad god si je to mogao dozvoliti. Pizzara koji je stigao u City
na 6mj da pokrpa par utakmica rupu izazvanu ozljedama i kupom Afrike,isto spominje. Maicon( u vrijeme transfera star 31 godinu) nekoć najbolji desni bek svijeta,osvajač lige prvaka....koji je došao na free transfer glumit zamjenu Zabaleti i Richardsu,se isto spominje(možda zato jer je ko zamjena odigrao svega 10 utakmica u svim natjecanjima). Samo nastavljajte sa biserima,nas to veseli