Citiraj:
Autor Krvavy
Veliki patch, veliko razočaranje... uninstall again...
|
Način na koji su oni do temelja uništilili relativno funkcionalnu igru je za mene jednostavno nevjerojatan.
J*ebem ja mater njima i njihovom patchu, prije njegovog izlaska sve je radilo više manje ok. Sad nema jedne jedine stvari da radi onako kako bi trebala u fps-u takvih gabarita...
Tu i tamo se dogodi da čak i osjetiš da te protivnik gađa, ali u većini slučajeva i dalje se pada u pola sekunde od jednog metka. S novim damage modelom ''na papiru'' treba jedan metak više da bi nekog ubio, dok se to u praksi svodi na pola redenika u facu s 5 metara da bi protivnik pao. I to u slučaju da se ne okrene prema tebi i skine te jednim usranim metkom!
O situacijama gdje gađaš protivnika, dobivaš millijun hitmarka i na kraju izvučeš samo supperssion assist da i ne govorim...
Da to ne bi bilo sve, tu je i hrpa novih/starih bugova (koji su ovim patchom navodno ispravljeni) kao što je nepostojanje zvučnih efekata dok te netko gađa (skužiš samo da ti health pada), killed in action od vlastitog vozila, nemogućnost dizanja svojih defibom ako je nekakav predmet u njihovoj blizini, nevidljive mine, tv koji kad ispališ pogodi tvoj heli itd. itd. itd.
Iako mi se prvu večer nakon izlaska donekle i činilo ok tek sad vidim kako je ovo samo još jedno velikooooo razočaranje...