Citiraj:
Autor Mogy
Sretno darky  Što se više igra to se više i napreduje (pogotovo ako igraš max 1-2 champa po roli) 
|
Fala,
Za jungle skoro sve bitno i vrijedno spomena imam, makar ju sve rjeđe igram, nisam se uhodal jos, tek se opet tejdan dana igram, a imal sam pauzu od 4-5 mjeseci.
Ma imam hrpu champova, LoL imam instaliran od kad je sluzbeno izaso, ali nisam do sad nikad igro ranked.
Interesantno mi je kak ekipa jednostavno nezna igrat protiv starih champova koji se ne igraju cesto. Recimo Yorick vs Kha. Frajer je platinum 3 ili tak neki drek i on si q na lvl 6 buffa, a ja cim summonam ghula on izgubi onaj double dmg pasif

Volim si sejuani u jungli odigrat. A za mid ziggsa ili malzahara. Malza se moze farmat protiv bilo koga. Zed, yasuo nisu nikakav problem, moj mali voidling i onaj usrani e sve rjesavaju
Ak je neko za Duo dodajte me - fakergrga. Ak sam online i na "zeleno" uvek sam za nekaj. Samo uzmite u obzir da znam imati zesce brain fartove nekad

Potpuno nepotrebne dajvove, glupe engagove i sve ostalo sto prati nas njubeke iz golda