Taj LG ti je fakat ok za te pare sta nudi. Ja sam ga mislio uzet, vec je zapravo bila gotova stvar, i onda sam slucajno naletio na njega u emenzeti. Stalci od LG-a su atm uzas, puhnes monitor se prehiti. To mi se nikako nije svidalo jer sam mislio uzet 2, pa mi onda dodatni stalak, neki zidni ili stolna ruka nije ulazilo u budet. Sve u svemu dobar monitor za te pare, danas sutra uzmes stalak neki bolji i bomba.
P.S. Ovaj
Samsung ti je isto oko 1300kn kod nas, ima dosta dobre review, kazu da je best budget. Pa cisto da imas ta 2 monitora za usporedbu.
-->
LG 24MP55HQ-P ---> Taj LG ti je fakat ok za te pare sta nudi. Ja sam ga mislio uzet, vec je zapravo bila gotova stvar, i onda sam slucajno naletio na njega u emenzeti. Stalci od LG-a su atm uzas, puhnes monitor se prehiti. To mi se nikako nije svidalo jer sam mislio uzet 2, pa mi onda dodatni stalak, neki zidni ili stolna ruka nije ulazilo u budet. Sve u svemu dobar monitor za te pare, danas sutra uzmes stalak neki bolji i bomba.
P.S. Ovaj
Samsung ti je isto oko 1300kn kod nas, ima dosta dobre review, kazu da je best budget. Pa cisto da imas ta 2 monitora za usporedbu.