View Single Post
Staro 02.10.2014., 11:17   #1436
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Krvavy Pregled postova
Veliki patch, veliko razočaranje... uninstall again...
Shvatili smo i prije da ti 4ka ne odgovara
(nekako sam uvjerenja da nisi ni probao podesit postavke, kojih sad ima u opcijama igre jedno 30ak novih, na bf3 like stil, nego da je ovo samo typical rage u pitanju....)
To be honest, patch je donio masu 'novih' stvari (sve smo to već isprobali u CTE-u), ima stvarno dobrih poboljšanja i zanimljivih stvari (smanjivanje hud-a, health bara, itd., opcija je sada za podesit izgled same igre pregršt, ubrzavanje kretanja vojnika, drastično usporavanje reloada granata i airbursta, timer za revive) i koliko god su se oni kao trudili slušat community i radit po tim zahtjevima, opet ima bugova (nema zvuka i dalje katkad za primanje pogotka u inf., nema zvuka i dalje u pojedinim vozilima kad su lockana, itd), glitcheva (i dalje se može zglitchat ispod mape na nekim mapama, itd), failova (roadkill vlastitim vozilom su debelo napomenuli da je riješen, meni se dogodio 3x prvu večer sa 3 razl. vozila, slamovi se opet mogu stavit na pojedina mjesta da se ne vide tj ne mogu spotat, itd) u igri, tak da je to i dalje dobri stari primjerak bf franšize

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Totali OT, ali ima veze .
Windows 7 Home Basic - 8 GB
Windows 7 Home Premium - 16 GB
Windows 7 Ultimate - 192 GB
Ne pamtim kad sam zadnji put vidio Basic winse kod nekog