View Single Post
Staro 02.10.2014., 09:27   #4172
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
koliko bih ja mogao imati na vdslu? imam solidnu paricu
<table border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="hd">Line Rate</td> <td> 15841 Kbps</td><td> 1375 Kbps</td> </tr> <tr> <td class="hd">Attainable Line Rate</td> <td> 18374 Kbps</td><td> 1372 Kbps</td> </tr> <tr> <td class="hd">Noise Margin</td> <td> 91 dB</td><td> 103 dB</td> </tr> <tr> <td class="hd">Line Attenuation</td> <td> 190 dB</td><td> 190 dB</td> </tr> <tr> <td class="hd">Output Power</td> <td> 185 dBm</td><td> 135 dBm</td></tr></tbody></table>
Pošto si udaljen od centrale 1200m, nemoj očekivati previše, trebao bi se spojiti na 30/10mbit u najboljem slučaju s obzirom na gušenja, kvalitetu parice i udaljenost. (U pravilu se ne proporuča spajanje korisnika na VDSL ukoliko su udaljeni više od 1km od centrale jer su gubici preveliki).

Po novom bi trebao dobiti T788v2 tako da će stanje biti nešto stabilnije nego ranije jer v2 bolje hendla packet loss u oba smjera, no povečati će se interleaving delay zbog paketa i modulacija koje trenutno puštaju ,a samim time i odaziv prema serverima u gejmanju.

Ukoliko ti latencija u igrama apsolutno ništa ne znači, slobodno zatraži VDSL pa saugaj internet do mile volje
Hido je offline   Reply With Quote