View Single Post
Staro 01.10.2014., 23:23   #1843
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Blago tebi kad ti je jeftin taxi (u ZG-u naravno).

Ili ti svoje prijatelje koji te vozaju, i piju sokove, dok ti ločeš, častiš s pridjevom - taxisti
ma ne mislim baš na taxi... bogati pa od doma do dede (znači relacija ferenščica - prečko iliti preko cijelog grada) u špici ono poslije posla vožnja od pol sata košta 60-70kn.

onak to je je fakat čabe... za 120-130kn sim-tam da ja riskiram vozačku debelo napumpan alkoholom mi se stvarno ne da, a i to ako odem jednom mjesečno/dvomjesečno nije da će me izut iz cipela od cijene.

Citiraj:
Autor darkydark Pregled postova
Svako ko je po meni dva put ulovljen s vise od 0.5 bi automatski trebao dozivotno izgubit vozacku. Jer u suprotnom ce samo nastavit i pitanje je vremena kad ce udesit sebe i druge bez obzira kolko se misli da se superiornije vozi.
@ guls Mislim 650kn taksija je dosta da pokrije pun kufer pijanki. I jos takve stvari iznosit u javnost....
ako ćemo iskreno... taj jedan put kada sam sjeo sa 0.9 za volanom i dalje sam vozio kvalitetnije i obzirnije nego 60-70% prometa oko mene.

štoviše nisam ni skužio da sam toliko pjan... tako da to treba uzet ko olakotnu okolnost - koliko na koga utječe alkohol
syss je offline   Reply With Quote