Malo je ovo oslo u krivom smjeru na ustrb kvalitete....
Sto se tice chinca ( composite video ) to je najgora moguca konekcija kojom sliku mozes dovuc na tu capture karticu.
Boje ce biti u sasvim krivom modu, prenaglasene i nema govora o kvaliteti.
Kud je sama VHS traka sama po sebi los izvor jos takvo spajanje slike putem chinca nece dati ponajbolje rezultate.
Slika je cak
bolja ako se sa VCR-a putem RF izlaza pusta drito na RF ulaz na bilo kojoj TV kartici s time da je RF ulaz na videu
PRAZAN radi izbjegavanja dolaza bilo kakvog vanjskog TV signala, kako analognog tako digitalnog...
Druga opcija je S-Video konekcija putem odgovarajuceg kabla za to. To mozes napraviti i sa ovom capture usb karticom ili sa
odgovarajucom TV karticom koju cu napomenuti na kraju.
Treba ti full 21 pin scart sa S - Video izlazom, ne mora imati IN/OUT prekidac ali onda mu smjer konekcije mora biti OD 21 pin prema ostalim konektorima.

Dakle to ide u tv ili vcr i onda sa odgovarajucim kablom spajas na tu capture karticu s time da chinceve koristis samo za ton a slika ide kroz s-video cabl.
Kao sto se vidi to je okrugli 4-pin kabl i za razliku od composite videa ( 2-pin ) daje kud i kamo bolju kvalitetu slike a to i je cilj da se VHS koliko toliko vjerno digitalizira....
http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video
U konacnici predlozio bih radje punokrvnu tv katricu na konto onog usb prdavca od capture kartice jer ovoj konkretnoj software je odlican,
beskrajne mogucnosti podesavanja codeca, deinterlacing videa !, podesavanje glasnoce ulaza tona kod snimanja itd...
Dodje polovna svega 100kn i jedino treba obrati pozornost da je
version I, znaci da ima plavi konektor za audio ulaz tona putem "bananica" prikljucka.
Imas na njusci jednu samo pogledaj dali je ta verzija sa plavim audio ulazom.
Code:
http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/tv-kartica-leadtek-winfast-dtv2000-h-digitalna-analogna-oglas-11645170
Osobno imam jednu u kompu i 4 jos zapakovane ( 2 ganjc nove ) za rezervu... i dokle god HDTV ne krene kod nas ovako nesto je must have
ako se snima tv program ili radi capture sa bilo cega mada i onda je upitno dali je mjenjati jer dok je bilio SP u Brazilu i HRT2 HD ja sam sasvim
normalno sa njom sve snimao u full HD rezoluciji bez ikakvog gubitka slike u MPEG4 AVC TS.
Radi sa svim windowsima iako na stranici proizvodjaca pise da ne rade, zadnju sam kupio za 70kn od covjeka koji me uvjeravao da to ne radi na w7