View Single Post
Staro 01.10.2014., 21:06   #1831
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor akoj Pregled postova
@D1viry
Nekako ne mogu vjerovati da NIKAD nisi napravio prekšaj.
Ne moraš vjerovati. Ako je zaobilaženje nepropisno zaustavljenog vozila prekršaj, onda sam napravio prekršaj. Idiot vlasnik svadbenih dvorana se parkira na glavnoj cesti i upali sva 4. Pa ne ću valjda stajati iza njega, a ne ću ni zvati policiju jer je lokalni šerif .

Citiraj:
Autor akoj Pregled postova
Pokušaj se staviti u kožu biciklista pa ćeš onda možda razumijeti neke stvari.

Ako si iz Osijeka sigurno si recimo primjetio kako na nekim biciklističkim je svakih 100m STOP iako se radi o stazi koja je usporedno s glavnom cestom. -.-
I ja sam biciklist. U mom gradu ima mjesta gdje ima stop za bicikliste, a ima mjesta gdje biciklisti imaju prednost. Nitko ne poštuje ni jedno ni drugo i čude se meni kad stanem na stop. Još mi i rukom pokazuju da prođem. Ono, wtf?

Biciklist je ravnopravan sudionik prometa, ali to mu ne daje pravo da se gura među kolonama.

Pješaci su još gori. Ja bih kažnjavao laprdanje na prijelazu. To ej valjda genetski ugrađen idiotizam da se "pripoveda" na prijelazu. Ili prijeđi ili se makni. Jednostavno ne razumijem to. Isto tako, pješaci i biciklisti (neoznačeni prslukom) trebaju biti svjesni da ih vozači motornih vozila ne vide i ne mogu telepatijom predvidjeti njihove poteze. Nedavno je jedna žena potrčala preko zebre po mraku uz blagu maglu na slabo osvjetljenom prijelazu. Naravno, vozač je u zatvoru sada. Po meni je ona kriva. On nije imao šanse vidjeti ju, a očevidom je utvrđeno da nije vozio ni 50km/h niti je pio. Slaba rasvjeta, magla i žena koja je odjednom odlučila potrčati preko zebre.
Po meni je tu pravna država zakazala. Poginila je, na žalost, ali isto tako je mogla skočiti u bunar.

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 01.10.2014. u 21:12.
D1viry je offline   Reply With Quote