View Single Post
Staro 01.10.2014., 14:50   #5483
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Inače, nije nimalo loša stvar što na EUW ima manje "nas".
Ma qrac ima manje "naških" na EUW

Prvi gejm koji sam odigrao na westu, uletio među premade duo koji je ispucao sve po spisku Nasusu koji je igrao na topu.

Citiraj:
Ako je EUW dobar za profiće, dobar je i meni.
Pa nije nitko ni rekao da je EUW loš za igranje. Ali ono što mene živcira je dok mi ljudi seru da je na EUW bolji doživljaj ili da je komjuniti bolji iako razlike u samoj igri zapravo nema. Pogotov za ljude koji počinju igrati.
Kao što rekoh, na kraju krajeva se svodi na to na kojem jeziku želiš čuti psovke. Sad je EUW ne'š posebno, bogami nije.

Citiraj:
Ja sam jako puno pristojnih random ljudi dodao na friend list na EUW serveru, na EUNE praktično samo s najbližim prijateljima sam se družio.
Meni baš suprotno...

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Moja preporuka ti je east iz razloga jer je lakše nać naše igrače (barem onih nekoliko koji nisu toxic).
ja pierdolę

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Ja i dalje mrzim igrat protiv njega Ako igram side lane moram si wardat negdje prema midu da na vrijeme sitgnem pobjec od njega
Ja mrzim igrat protiv Hece jer dok uleti s onim prokletim ultijem ja se userem k'o grlica

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote