View Single Post
Staro 01.10.2014., 12:41   #5481
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
OK, a koja je razlika ako si top igrac?
Teško da ćeš doći top tier. Šalu na stranu, od cca 35 mill igrača, možda ih je 100k. Dok tamo dođeš, odigrati ćeš preko 1000 gejmova, i to kada budeš igrao 6-12 mjeseci.

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Mislim da je na westu veća koncentracija top igrača ili tak neka spika.

Objašnjavao je čika IksPloziv svoje vremeno to tu pa ako ti se hoće pretraži temu. Ali ono, ako se dobro sijećam to vrijedi za visoki Diamond, Master i Challanger (praktički profesionalce), a pretpostavljam da ti to nisi.
Yeap samo to, a do tamo..ista pašta. Igrao sam i na jednom i na drugom serveru, i na frendovom acc sam igrao na Diamond na EUW, ista pašta...D2+ je možda drugačije, ali i to jedino u d1-master-challenger. Bio je Tiridius (TOP 1 EUNE 3 sezone ako se ne varam) rekao da je ista pašta, pošto je bio i u challengeru i na euw i na eune

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Ako imaš RL frendove koji igraju LoL upitaj njih na kojem su serveru, ako te zanima igranje s njima. Ako nemaš ili ne želiš, nemaš problema, već ćeš se s nekime sprijateljiti. Ja sam jako puno pristojnih random ljudi dodao na friend list na EUW serveru, na EUNE praktično samo s najbližim prijateljima sam se družio.

Točno to, pogledaj gdje su ti većina frendova, i prebaci se tamo. Ja sam isto neko vrijeme mislio igrati na EUW, kada sam htio malo grindati, ali mi je većina frendova na EUNE, tako da sam ostao. Jedan frend je otišao na EUW, digao acc tamo (tier diamond nešto), i vratio se jer smo ovdje svi, pa se tamo osjećao tapija kada bi nas vidio sve na TS, a nitko ne igra tamo

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Moja preporuka ti je east iz razloga jer je lakše nać naše igrače (barem onih nekoliko koji nisu toxic).
gtfo n00b
X-Plosiv je offline   Reply With Quote