Citiraj:
Autor tomislav10
Jel možeš sliku s satelitskog MAXTV-a usporediti s EvoTV-ovom slikom?
|
nemam EvoTVa. ali, relativno lako je usporediti cisto po logici - pogledaj kakva je slika digitalnog free domaceg sa programima kojem mozes samo preko evotva gledati. ako nema razlike (tj, ista je kvaliteta preko npr nekog DVB dig receivera koji lovi nase free programe) i programa koje gledas preko evotv-a, onda evo definitivno ima bolju sliku od maxTva.
Citiraj:
Autor Garro
Da li je različita kvaliteta MaxTV-a na bakru i optici ili je sve to jedan te isti stream?
|
a ne znam iskreno, mozda cak i malo je bolja preko satelita. jedinostavno je losija slika npr na hrt programima ili 100 (sto najvise gledam, dokumentarce), nego kada se sada zaletim do slo1 ili tako nesto, pa vidim koliko je slika cisca, ljepsa, ostrija, ne primjecujem pikselizaciju itd itd.......
ali ja sam ostao malo paf kako to lijepo sljaka preko satelita osim sto imam na maxT preko satelita dvije ogromne zamjerke:
daljinski sto dolazi sa receiverom je blago receno smece. toliko los raspored tipki nisam vidio jako dugo, toliko uske tipke (ali ono, brojke koje mi kod ovakvog sustava igraju jako veliku ulogu jer je to djubre sa cca 800 ili tako negdje programa (hotbird, astra, eutelsat)) da samo dijete moze pikati kako treba.
druga zamjerka je ocito skrkani firmware od ovog paco receivera i ubacena cro/eng verzija koja je unaprijed isprogramirana. sto nije toliko lose, osim sto:
-ne mozes sam sortirati programe-
sto opet nije toliko lose, da je sam raspored programi u bocu kopiran sa zicanog maxTVa. malo je debilno sto od 1 do 19 jednostavno nemas unosa, nepostojeci su programi, pa je na 20 rtl plus, na 21 hrt1 itd itd.
ostalo je ok, dokumentarci su na 100, djeciji na 200, 300 filmovi i serije, 400 sport itd itd.
ali opet se vracam, za 79 kuna (koliko mjesecno cepa maxTV, osnovni paket, ja sam uzeo za 99 kuna s obzirom da daju extra paket), plus sto je prvih 9 mjeseci u pola cijene (dakle, 50 kuna), s obzirom da daju min do 31.12.2014 valjda sve free osim HBO i Pink kanala (oni su samo prvi mjesec free), plus sto mozes kaciti jos dodanih satelita pa imati tonu programa jos uz ove iz maxTva......... onak, too much ih ima, ali imas sta gledati. doslovce, imas sta gledati.
pogotovo ako se vec ima satelitska kao ja

.