View Single Post
Staro 30.09.2014., 23:54   #1796
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor smuchac Pregled postova
Guls: Ti si normalna osoba i ja ti vjerujem. I ja ponekad popijem i nikad nisam opasnost na cesti. Ako vidim da nisam za volan,ja ne vozim. Neki koji ne znaju sto je par piva nakon vecere ili pola litre vina su pichke. To da imas po dva tri promila pa ajde,ja bi te osobno udavio ali poznavajuc situaciju,ja te kuzim za malo alkohola. Za kacigu i proseravanje pretjecanjem u naselju bih te takoder udavio. Nismo djeca,kao opasnost na cesti,ne zasluzujes da vozis jer ces ubit nekoga a nasa pravna drzava te nece prikladno kazniti pa cu se opet ja zivcirat na semu onog majmuna sto je ubio dvije cure kojeg nisu zatvorili. Mislim da se kuzimo.
Svašta ću ovdje pročitati...
Ja (i vjerujem da nas ima još ovdje) sam onda pichka ako mogu koristiti mozak i ne piti ako vozim?

Ako sam već na nekoj večeri gdje znam da mi alkohol neće isparit iz sustava do puta kući, onda pijem sok, pa si doma popijem pivu ili dvije.
Ako se ne možeš kontrolirati, onda imaš problem.

Dva tri promila su tek zabrinjavajuća? Ozbiljno?

Prije par mjeseci sam jednog takvog (ne s dva tri promila, nego 2-3 pive) izvlačio onesvještenog iz auta. Taman sam sparkirao auto doma i čujem bum. Odem pogledati i imam kaj vidjeti.
Ovdje je došao iz zavoja, izgubio kontrolu (Golf 5)i bokom se zabio u drvo ispred Vitare. Da je slučajno završio na drugoj strani, pokupio bi ljude.
Opire se bolničarima, opire se murji i onda ga iduće jutro vidim kak se šeće kvartom...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote