30.09.2014., 21:35
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
Autor Reedy
Imao sam sličnu situaciju kao ti sa monitorom (samo je u mojem slučaju bio gamepad u pitanju) bio je kod njih 5 tjedana. Također sam u chatu svako malo se javljao i ispitivao gdje je to i svaki puta dobio isti odgovor U OVLAŠTENOM SERVISU I DALJE NE ZNAMO NIŠTA (išao sam u kategoriju REKLAMACIJE u chatu i dotična gospođa koja se tamo javljala (neću je imenovat, vjerojatno znaš o kojoj gospođi pričam) NITI NE POKUŠAVA saznati što je sa tim artiklom, dakle bio sam dosadan 5 dana i nisam apsolutno ništa od nje dobio, jedan posao ima i još ga ne radi, katastrofa. Onda sam odlučio pričati s nekim drugim i išao sam u kategoriju SERVIS, da bi mi se javio na chat neki gospodin i rekao mi: IDITE DO POSLOVNICE U VARAŽDINU I IZABERITE NOVI GAMEPAD ILI TRAŽITE POVRAT NOVCA.
Tako da svakako preporučam svima sa sličnim problemima da nejdu pod linksov chat na kategoriju REKLAMACIJA nego SERVIS.
Također, dotična gospođa mi je nakon 2 dana čak rekla i u kojem se servisu nalazi gamepad (zamislite), da bi ja kontaktirao direktno servis te bi oni meni odgovorili "GOSPODINE, NEMATE DOZVOLU OD LINKSA DA NAS KONTAKTIRATE, KONTAKTIRAJTE NJIH DA BI STE SAZNALI ŠTO JE SA VAŠIM ARTIKLOM." Dakle bio sam u jednosmjernoj ulici.
|
I sta je bilo na kraju? si cekao ili si otisao kako ti je ovaj gospodin sa chat rekao jel ona gospoda..a sta se tice gospođe to je ta, uvjek isti odgovor..
|
|
|