View Single Post
Staro 30.09.2014., 20:00   #1745
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor randic7 Pregled postova
Nemam garantni lis od uvoznika jer je zaljepljen na kutiju od monitora, tako da to neznam samo znam da je uvoznik Asbis..
Hvala kolege AFK i coconut ako ne rijese ovaj tjedan budem ih kontaktirao pa da dobijem novi..
inace oni su mi rekli kako je monitor u ovlaštenom servisu i kad stigne da ce mi se javit..al to traje i traje..
Imao sam sličnu situaciju kao ti sa monitorom (samo je u mojem slučaju bio gamepad u pitanju) bio je kod njih 5 tjedana. Također sam u chatu svako malo se javljao i ispitivao gdje je to i svaki puta dobio isti odgovor U OVLAŠTENOM SERVISU I DALJE NE ZNAMO NIŠTA (išao sam u kategoriju REKLAMACIJE u chatu i dotična gospođa koja se tamo javljala (neću je imenovat, vjerojatno znaš o kojoj gospođi pričam) NITI NE POKUŠAVA saznati što je sa tim artiklom, dakle bio sam dosadan 5 dana i nisam apsolutno ništa od nje dobio, jedan posao ima i još ga ne radi, katastrofa. Onda sam odlučio pričati s nekim drugim i išao sam u kategoriju SERVIS, da bi mi se javio na chat neki gospodin i rekao mi: IDITE DO POSLOVNICE U VARAŽDINU I IZABERITE NOVI GAMEPAD ILI TRAŽITE POVRAT NOVCA.

Tako da svakako preporučam svima sa sličnim problemima da nejdu pod linksov chat na kategoriju REKLAMACIJA nego SERVIS.

Također, dotična gospođa mi je nakon 2 dana čak rekla i u kojem se servisu nalazi gamepad (zamislite), da bi ja kontaktirao direktno servis te bi oni meni odgovorili "GOSPODINE, NEMATE DOZVOLU OD LINKSA DA NAS KONTAKTIRATE, KONTAKTIRAJTE NJIH DA BI STE SAZNALI ŠTO JE SA VAŠIM ARTIKLOM." Dakle bio sam u jednosmjernoj ulici.
Reedy je online   Reply With Quote