Citiraj:
Autor Mr. X
živcira me trzanje slike na SK1..čovjek više ne može pogledat (i poslušat) "you'll never walk alone" u miru 
|
Upravo zbog tog odlazim od njih, također povremeno trzaju i history, 24kitchen, travel, food, SK6.
Čitaj moje postove unazad pisao sam o tome, nemogu tehničari jednostavno popravit problem, sve mi je izmjenjeno i opet ništa tvrdili 3 godine da je do mene problem i nakon 3 godine odustali i rekli da je ipak do njih i da nemogu to popravit.
Citiraj:
Autor windfucker
Je li tko uspio riješiti problem spajanja androida i iOS6/7 uređaja na ovaj bnet-ov Technicolor TC7200.20?
Meni danas bio nužan hard reset na routeru (smrznuo) i ne mogu se više spojiti, točnije spojim se ali prometa nema (štekalo je povremeno i prije, ali sada upoće se ne želi spojiti niti jednim mobitelom), laptop na winodsima radi bez greške.
Probao sam sve šeme tipa brisanja povijesti spajanja na mobitelima, firewall maknuo, maknuo sve zaštite (ostavio mrežu otvorenom), 2.4/5GHz odvojeno, svi kanali na 2.4 (njih 13) pojedinačno isprobani...nema pomaka.
Mrežu vidi, spaja se na nju, ali nema ništa od otvaranja stranica u browserima.
Ponavljam, laptop bez greške na toj istoj mreži šljaka...
Ah, da, SZK nije uspjela pomoći.
Thnx 
|
Isti problem uvijek sa tomsonima. Također imam isti router svako malo wifi šteka uređaji android 4 komada, dok mi na prijašnjem cisco 3925 dok mi ga nisu neki dan zamjenili iz bezveznog razloga sa ovim sad smećem nikad nije bilo problema.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Znade li itko koliki je "zakonski rok" u kojem mi moraju odgovoriti na pitanje, zahtjev... na službenom email-u?
sluzba.za.korisnike@bnet.hr
|
Mislim da je 7 dana ako se ne varam.