View Single Post
Staro 30.09.2014., 15:00   #1735
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

ja: dobar dan, ja sam xyz, evo osobne i clan sam links cluba, danas mi je rodendan.

netko: dobar dan, sretan rodendan.

ja: ja bi onaj poklon bon od 500 kuna.

netko: dobro, aktivirat cemo ga (ili sta vec).

ja: evo, ja bi kupio ovo jer eto bas se sada jebem sa dig receiverom i treba mi za null kabel da naguram transponder liste za 13, 16 i 19E.

netko: jos sta uz ovo?

ja: da, kusur .

pa nisi dobio 500 kuna, dobio si bon kojeg iskoristavas u linksu. ajd mi reci, sta mene sprecava (da je ovo za kusur, da se dobiva) da kupim ovakvo sranjce za 25 kuna i prosetam do bilo koje druge trgovine i potrosim preostalih 475 kuna?

uostalom, znas li koliko bi kostalo bilo koju trgovinu da za rodendan svim svojim clanovima doslovce daje 500 kuna, jer to spada pod kusur? za sve poslovnice??

common sense, dajte malo razmislite van svojih okvira...........

i daj, definitivno daj tome nekome 500 kuna. ili kupi nesto za tih 500 kuna, ne mora biti u punom iznosu. ja se nebi osjecao sretnim da mi dode netko za rodendan i kaze - evo ti bon, moras ga potrositi u konzumu.

a sta ako necu potrosit full iznos?

Burko je offline   Reply With Quote