View Single Post
Staro 29.09.2014., 23:42   #100
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Toliko o reklamaciji.
Danas se nađem sa frendom koji mi sređuje reklamacije i tako pričamo malo. Pita me on kaj joj je, ja mu opišem i pokažem i veli on dobro, ali... I tu sada kreće njesra.
Veli, ajmo provjeriti dostupnost (tamo gdje sam kupio preko njega). Kupljena je u Microline-u 31.05.2013., dakle još skoro 1,5g garancije. Vidi vraga, nemaju uoće u ponudi.
Velim mu ja, ma znaš da znaju štekat po tom pitanju i ažurnosti na webu, reko daj nazovi ih.
I tako on nazove agenticu za Logitech u Microline-u i pita ju zakej ju nemaju i kad će je imati, a ona hladno odgovori, nema ih i više ih nikada neće ni imati (Microline).
Super reko, sad i ako mi prihvate reklamaciju, netko će si fino uzeti moju tipkovnicu, ja ću dobiti pare (a kupljena je za 400kn) s kojima si mogu danas kupiti u RH ravno POLA ove iste tipkovnice. Naime, svega 3 dućana nude tipkovnicu i od ta 3 samo jedna ju ima, ove ostale dvije nemaju na stanju i nije dobavljiva.
Taj tko ih ima, ima ih za 760kn za keš ili 820kn na kartice!!!!????

Fakat super, mislim imam još 1,5 garanciju, ali toplo se nadam da ju neću morati iskorištavati jer ću samo popušiti u bilo kojoj situaciji jer mi sigurno nebudu zamjenili sa novom.

Jedino što mi sada pada na pamet jest da kontaktiram Logitech direktno i obrazložim problem i situaciju. Mislim, kupio sam ju na akciji, ali sada je skoro duplo skuplja (a i sam logitech je poskupio sve u zadnjih godinu dana) da nema šanse da idem na povrat love.
Koji bulšit.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote