Citiraj:
Autor IcyTexx
Ma preko Laza ne idem vec najmanje 2 godine otkad su ga prekopali. Veći gušt mi je Rojsova (Slavonska-autoput-Marija Bistrica), tamo se ide 80-120km/h uzbrdo ovisno sa kojim autom ideš, samo što sad tamo ima dosta ljudi koji smetaju, a prebacili su se sa Laza. Nadam se da će do 2035. završiti te radove.
Hehe, nemam pojma di je to. Spao sam na to da idem jednom, eventualno dvaput tjedno u MB, a destinacija mi je na glavnoj cesti pa nemam takve avanture.
Kolko puta si ga prevrnuo? 
|
ma nijednom,nisam divljak...to je tatin,inače je taj auto promijenio X vlasnika,ima valjda preko milijun kilometara,motor je bio top stanje ali nažalost jednom je zakuhao tati kad se vraćao s posla i sada dimi,oštetila se glava valjda
Citiraj:
Autor MAGARAC
Srećom pa mi to nije svakodnevica a navigaciju mi je uredno govorila da sam na pravom putu. 200m u lijevo i tak. Maknul sam ton zbog psovki a i mikrofon od z2 odvratno izoblici glas.
|
to je dobra navigacija odnosno karte kad prepozna svakakve ceste,imam mio moov m300,stavio sam novi program i karte na njega i super je ali se ne vozim inače često pa neznam koliko je detaljan