View Single Post
Staro 29.09.2014., 10:17   #7170
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sad ste me tako lijepo ohrabrili, svaka čast
1520 ne dolazi u obzir. Ne znam kak bi to iznio iz stana uopće
Ja imam 925 sad već 2mj i kamera je odlična (ne može se mjeriti sa 1020 naravno ali je jako dobra). U uvjetima slabe rasvjete čak i ne zaostaje puno za "the camera phonom". Tu briljira. Video je još bolji, nisam očekivao tako dobre snimke iako su neke recenzije to pokazale. Baterija mi traje 1 dan uz prosječno korištenje (a zapleja se i koji crtić klincima) ali sam pogasio sva nepotrebna sranja koja se mogu odvijati u pozadini (to se podesi pod battery saver) plus što mi je svjetlina tijekom dana na med a noću na low ili auto. Wifi palim samo doma i na poslu a za ostalo je 3g. GPS palim samo za navigaciju za ostalo mi i ne treba. BTW nokijina HERE DRIVE navigacija je odlična a koristio sam i konkurentne. Kao korisnik nokije imaš besplatno sve HERE mape pa si skineš koju želiš i ne moraš uopće biti na netu za navigiranje. Sve offline. Možeš skinuti i hr voice. Push notifikacije za exchange mail (outlook poslovni mail), gmail i yahoo rade bez problema. Možeš imati više gmail acc-a. Gorilla 2 glass je ok i mob je inače vrlo kvalitetno izrađen. Ja sam stavio pvc masku i sad mi je pao jednom i nigdje ogrebotine. 4.5 incha je idealna veličina, dovoljno veliko a stane u džep. Mob mi radi bez problema za ono što koristim a to je razgovori, web, mail i kamera. Slušalice dolaze sa dodatnim gumiranim "ulošcima" i zvuk je odličan, sve se lijepo čuje, basevi, visoki itd.. Ne koristim puno whatsap ali nije mi pravio probleme. Skajp radi bez problema. Samo pitaj što te zanima ipak više vrijedi iskustvo nekoga ko koristi taj mob i to slično kao i ti.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 29.09.2014. u 10:27.
Tvrdi je offline