View Single Post
Staro 29.09.2014., 09:02   #7160
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Tapatalk je slican, ali WP style (swipe). Nema pretjerane razlike u izgledu. Malo je sporiji, ali meni npr. ne dođu notifikacije kad me netko kvota ili posalje PM. Dodje u aplikaciji, ali tek kad tmao pogledam. 1v@n je pisao da njemu sve radi, a imamo isti mobitel.
Ne samo da rade kad meni dođe poruka, nego rade i kad dođu zvoncu, kad ga netko quota ili spomene kao sad. Vjerojatno ga username sjebe, ali tu ne mogu ništa

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
btw počinjem nailaziti na probleme sa HERE maps. Prvi put prije par tjedana sam išao u Asbis, Slavonska Avenija 24/6 (ili tako nešto), i mene HERE odvede kod Coca Cola zgrade i veli tu si Reko nisam brate al nema veze.
Neki dan hoću ići u Majstora Rudonje na Srednjacima, mene navigacija odveze na Jarunski plac. Reko wtf? Ta navigacija inače ima tih problema ili? Jer GPS uredno radi, ali kao da softver ima problema sam sa sobom.
Here Maps ili Here Drive? Ja navigaciju koristim tako da u Here Maps prvo pronađem adresu, pa onda "get directions" koji pokrene Here Drive.
Takve domaće adrese (24/6) i nebuloze tipa Ilica bb mrzim. Obično kad naletim na tako nešto, onda si prebacim kartu u terrain pa gledam postoji li neki kompleks zgrada u blizini. Tako se obično snađem. Druga opcija ti je google street, pa onda korigiranje točke na Here kad nađeš gdje se ta lokacija sakrila

Ovo s Majstora Radonje mi nije jasno. Probao sam upravo i u Here Maps i direkt u Here Drive, nalazi ulicu točno gdje i je. Probaj updateati karte ako možeš ili napravi hard reset (power + vol down) na mobitelu, možda je nešto drugo u pitanju.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online