View Single Post
Staro 28.09.2014., 13:47   #783
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
DA, cura ga je imala do prije tjedan dana i bar pola sata dnevno mi je bio u rukama.

A to sto se ti sad kao vlasnik S5 osjecas uvrjedjen me ne dira ni malo, ja sam samo naveo primjer S5, mogao sam reci i bilo koji drugi. Pa cak i Sonyev UI za koji govore da je lag free opet uma lag. Bio sam vlasnik XZ 18mj. Sa N5 i M8 sam se druzio tjedan dana i ruku na srce moram reci da su "najbrzi".

S5, Z2, G3 itd su svi isti kos po brzini stock UI-a, htjeli to vlasnici priznat ili ne, pun je net testova i usporedbe.
Ne ne osjećam se uvrijeđen, dapače, boli me kifla što će takvi 'imam tuđi mob u rukama s vremena na vrijeme ili mob u tcentru' korisnici reći , ja kupujem mob sebi svojim novcima isključivo radi sebe a ne radi toga što će selo reći
I ne, S5 od zadnjeg updejta NEMA LAGG, štoviše fludiniji je od Z1 na zadnjem updejtu i od G3 2/16, također updejtan, iz švicarske nebrandiran. M8 nemam atm tu da mogu usporedit. Isto tako jedan LGOG je pružao/pruža vrhunsko iskustvo korištenja, kako na 4.1.2, tako i sada na 4.4 androidu, pazi čuda, na STOCK LG launcheru , mob nije imao lagga nikad, na oba sustava, i to će ti potvrdit svatko tko je imao ili ima još uvijek kao i ja sam taj mobitel.
Samo kretenske su usporedbe više i spominjanja touchwiza, ovog onog stock launchera, jer fame od nekad ne stoje, samo teško je to objasnit nekom ko NEMA mob o kojem priča jer je vidio link na jubitou i kao referencu navodi recenzije stare ono, pol godine -.-
Tak bi i ja mogao drvit kak je sense smeće najlaggavije u svijetu androida jer je eto sense bio najgori launcher na androidu sve do negdje sense5, pa ne drvim, jer znam da su okrenuli stvari na bolje do te razine da sad imaju najbolji stock launcher na androidu.
Dosta ovog tiny offtopica, eod od mene, tema su lg mobiteli.