Citiraj:
Autor Drug Brko
@wooden
U čemu je tvoj problem? Došao sam u dućan, rekao da ću kupit taj i taj monitor, možemo li pogledati ima li mrtvrih pixlea i stavio 1600kn keša na stol. Nije imao, uzeo taj monitor i doviđenja.
Ti bi, pretpostavljam došao doma, upalio monitor, vidio mrtve pixele i rekao: "ah, to je život, bitno da nisam zejebavao poštenog prodavača, a to što ću sljedećih par godina gledat par točkica na ekranu, nema veze".
Svašta.
|
Ajd čitaj cijelu raspravu o čemu se priča.
Neki kažu da ne žele proizvod kojem je kutija otvarana, što znači da ne žele taj monitor kojem si ti pregledavao mrtve pixele.
Zato i kažem da je nemoguće svima udovoljiti, ti hoćeš pregledati proizvod prije kupnje, a onaj ne želi otvorenu kutiju monitora.
Naravno da ti neželiš monitor s bad pixelima ali te isto tako nije briga za onoga koji će taj monitor kupiti poslije tebe.
Citiraj:
Autor Mladenxy
Ako nemaju te osnovne uvjete onda neka raspakiraju proizvod na zahtjev kupca ili neka ga izvole primiti natrag ako nije ispunio očekivanja kupca.
|
Ajd i ti čitaj cijelu raspravu.
Hint:
Citiraj:
Autor Gilbert5
Recimo ako narucim nesto iz Linksa, obvezno moram napomenuti da hocu zapakiran proizvod.
|
Citiraj:
Autor Alfa_R
Sve da kaže, joj ne leži mi, hvala lijepa i uzme drugog, ja neću da meni daju tog kojeg je ovaj papkao.
Prvo ne mogu znati da li je samo papkao, ili je netko koristio pa vratio.. možda je i trgovac bio znatiželjan.. pa ga malo i koristio...
Ne, neka hvala. Novi = nepapkan proizvod. Vani postoje open box i to sa
|
Znači, oni hoće zapakirano, ti hoćeš isprobavat, i šta da trgovac radi?