Odigrali ja i kolega Potemkin 32jku, onako bilo pola/pola
Pola A3 Barracks sa lakšim A4 / A5 monsterima, pola Westmarch sa istim takvim monsterima.
Rekoh ajmo key, bacili 33jku, prešli ju prije nego 32. Također bio A3 barracks veći dio GRifta ali ništa iliti nešto sitno od spomenutih A4 / A5 monstera.
Tu i tamo koji instakill ali ništa zastrašujuće.
Polakomio se ja i reko ajmo i 34 odigrati...
Gemovi koje koristim su ionako level 35+, šanse za upgrade su mi minimalne čak i na tom nivou.
Znači užas, upravo ono što je kolega Bladery copy-pasteo odakle već i to doslovno
Citiraj:
Act 3 barracks level filled with nothing but Anarchs, Corrupted Angels, Winged Assassins and Morlu so you can enjoy ALL the beautiful architecture and atmosphere the talented art and level design team have created as you repeatedly walk 60-90 seconds back to the battle!
|
I kao što sam već komentirao, dodao bih i Mallet Lordove na popis.
Sa dobrim Wizardom i jakim pet WDom nismo uspjeli završiti na vrijeme i još dobijemo Butchera iliti Man Carvera kao bossa.
Instakill na svaki hit od Bossa, čak sam išao raditi repair i svratio na Cathedral Act I ne bi li skinuo cooldown nakon 2-3 instakilla.
Zlo uglavnom.
GRiftovi su totalna igra na sreću. Sa normalnim riftovima barem znaš protiv čega se boriš, ovdje nema pravila.
33 može biti lakši od 32 ovisno o tome na koje monstere naletiš i naravno o većini mape koju igra odredi.
Nema ama baš nikakvog smisla, gemove vrijedi dići do 25 ne bi li se dobio secondary bonus ali sve više od GRift 30 je čista igra na sreću.
Eh, da; da spomenem i jedan bug na koji sam naletio sa likom iz klana.
Bila je ona nova mapa u igri, vjerovatno znate o čemu pričam i idioti su zaboravili staviti checkpoint na početak iste.
Mapa prije toga je bila A2; nesjećam se imena ali ona mapa na kojoj nađete Gem lika, ide poslije Dahlgur Oasis u Campaign, Sewers uglavnom...
Znači zlo. Pobiju nas elite i onda moramo prošetati cijelu prijašnju mapu ne bi li opet nastavili grindati.
Epic Fail od Blizzarda