View Single Post
Staro 27.09.2014., 23:43   #5439
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor AFK Pregled postova
ban do 30. na moj account
oće to kada si 5.0 a bot ti istrola tris koja 2 put anafida protivničkog adc i onda ti ks farmu...dok ti 0 7 leblanc na midu piše ks idiot report troll...onda čovjek ode afk nekako

svaka čast na gold
Kako ti ADC može uzeti farmu?

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Iks kupio Ahri juče i sad sam all ears:

runes, masteries, starting gear, abilities ?

Kako sam rekao, krenuo sam je opet malo forsati u Ranked, s 1-4 skočio na 4-4 W/L
Stvarno je bila slaba početkom ove sezone

Što se tiče runa, isprobavam je na ovaj način - http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#runes

page - 7 , pa 8
Mastery - 6

Trenutačno to, čini se dosta dobor, s time da rune page 7 mi se čini kao optimal

build

uvijek Dorans ring + 2 hp
ako sam protiv AP (a nema ih 3 u timu), onda dfg-rabadon ili zhonya (jedno pa drugo), void, štogod ti srce hoće, a boots uzmeš lv 1 što prije možeš
ako sam protiv AD..well, ja sam govno pa idem DFG, ali sam danas isprobao Boots - Zhonya - Rabaddon - Sorcerer - DFG - pa krenuo Void

P.S. Ako si protiv 3 AP , ili 2 brutalno snažna AP, a ne misliš da možeš winati lane, probaj umjesto DFG Athene..meni je to pičkasto, pa ne volim , but oh well

I da, farm na lv 2 da što prije dobiješ drugi LV, a onda ideš Charm (E)...i odmah na lv 2-3 ako pogodiš charm odmah Q-W s time da daješ par AA prije..ja obično prije lv 6 dobijem kill uz pomoć junglera, ili na lv 6 pošto dobijem prije njihovog mida (farm skills op), engage all in i kill
X-Plosiv je offline   Reply With Quote