27.09.2014., 11:44
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Autor TheEmpress
Nemam pojma kolko bi me koštalo, al oko dva soma uglavnom, jer ga dečko misli na rate uzimat. Zato nisam na njuškalu ni gledala niš. Meni se više dopada Huawei Ascend P6: https://www.svijet-medija.hr/art/mob...6-bijeli/50734 Čisto zato jer imam osjećaj da je Huawei ipak malo kvalitetniji, šta ja znam.
Xperi ne bih više, tenkju veri mač.  Ne dopadaju mi se nikak, ja imam tu E, dečko ima M, sestra J. Sve tri su čudne za popizdit. Moja i sestrina, znači E i J, SD kartice ne prepoznaju kak spada. Znači imaš u mobitelu SD od 8 giga, mobitel prepoznaje 4gige ko SD karticu, 4 gige ko internu memoriju. O.o Isprobala sam jedno 5 različitih kartica u sva tri mobitela, sve tri to rade. xD M je s vremenom prestala to radit, al ove dvije još uvijek. I nije mi jasno zašto. Da ne spominjem procedure oko rootanja i stavljanja novog roma gore. 
|
Taj Huawei bi svakako bio pouzdaniji izbor, imaš još i nešto tipa Galaxy S3 Neo. 2 gige rama, solidna kamera, Snapdragon 400 pa će valjda biti i romova. Jedino touchwiz je minus. Ova zopoi bi bili oke kad ne bi koštali toliko. Previše je to za takav hardver. Mislim da ti je pametnije da pitaš u temi za izbor mobitela i eventualno napomeneš da dolaze i kinezi u obzir.
|
|
|