Citiraj:
Autor buljo
1. Mozes me slusat dok pricam
2. Mozes igrat samnom dok pricam
Ak uskoro nes ne isprave na d3, uzet cu pauzu, ovo je totalni bs kaj su napravili.
|
Svaka cast buljo, al ja nemam vise zivaca za tenkove. Lemming trains i apsolutni debilizam me prati u 95% rundi. Skinio OPET WoT, probao igrat, opet sami debili...a pocela je skolska godina, kad sam bouncao 2 shella sa T30 na dupetu leoparda pod kutem od 90° doslo mi je da bacim monitor kroz prozor. Treci pogodi, i sa 155mm topom od average dmg 750...ja napravio 399. Onda me arty rijesio muka i sa uzitkom sam alt+f4 i delete. Dabogda ih putin sve osvojija....
Glede diabla, ajde, idem probat solo Grift sa wizom, imam dmga tone... sta nikoga nije briga od mobova da me ne oneshota kad im se digne, a imaju raging hardon za wizzove.
Naravno, act 3 keep level i trci 1 minut kad te oneshotaju, level 33, sa unityem. Oneshot!!!
1500 svi resisti + 620k lifea + unity = oneshot. Ja neznam objasnit sta su ti debili napravili, jesu mozda casey hudsona zaposlili? Em imam ping 79 i na momente rubbarbanda da sam imao delay po 1-2 sec za skilove...daleko sam i dogurao. E da, ni Unstable anomaly ni firebird revive nije procao a nijedan nije bio na cooldownu. Sad ti budi normalan.