Citiraj:
Autor Don Kihoty
Huawei je ispao skroz iz priče - odustali od WP-a.
Tako da me baš zanima kako su prošli W1/W2.
|
A sve po starom..., jucer sam apdejto i sada pise:
Model: HUAWEI W1-00
OS version: 8.10.14176.243
FW: 1030.5614.22500.06000
Dakle za razliku od dosadasnjih apdejta cini se da je GPS proradio kako spada jer sada i u zatvorenom prostoru a kraj prozora ili vrata mi nadje lokaciju dok je to zadnje bilo dok je tel imao 8.0, cim sam ga prvi puta apdejto na 8.1 gps je stekao pri oblacnom vremenu, unutra nema sanse da me nadje a cesto je gps ikona nestajala sa ekrana.
SD kartica je i dalje nevidljiva kada se telefon ugasi pa upali, nema je

Rjesenje je upaljen telefon spojit na punjac i izvaditi bateriju te izvaditi pa vratiti SD karticu dok je telefon na punjacu i upaljen i onda ista dodje i bude vidljiva i sve ok... znaci nema restarta ili gasenja telefona kada se to podesi.
Baterija mi je i do sada bila najbolja stavka i tu se nije nista promjenilo, 5-6 dana sa povremenim telefoniranjem i tu u tamo malo WiFi ili 2-3 dana ako koristim navigaciju do 2h rada.
Eto, posto su navigaciju tj lokaciju ispravili ja sretan, sve ok i sve mi radi ok sto mi treba i jos jedino da isprave to sa SD karticom i onda bi mogao reci da je sve ovo bolje od 8.0 jer Cortana se pokazala korisna i ima nekih novih opcija ( korisnih ) i nema vise cudnog zauzeca pohrane pod "other" itd...