Citiraj:
Autor Drug Brko
Daklem, čudan slučaj mi se dogodio jučer. Gledam jedan komp, nakotilo se web govana, onaj istartsurf ili kak se već zove i tako to.
Krenem to čistiti i deistaliravati razne toolbarove i sranja. Maknem i avast free. I nakon reboota sranje. Nakon što sam sve deinstalirao što sam mogao, dogodilo se sljedeće:
Na koju god stranicu želim, page cannot be displayed. A net radi. Skype radi, update windowsa radi, ping prema www.google.hr prolazi, ali nema konekcije sa stranicama preko web browsera. IE, Firefox i Chrome... sve isto.
Jel možda netko zna kako to riješiti a da nije reinstall windowsa, restore point ili instaliravanje opere.?
|
identicnih par slucajeva sam imao dok sam radio. posto smo imali cca 140 kompova, nije mala brojka, ali na 2-3 sam naletio (smo naletjeli) na iste probleme. cak smo mjenjali proxi, cudesa isprobavali, na kraju je bilo vozi komp na stol, backup podataka, svjeza instalacija. nazalost.
plus, malwarebytes, sophos, security essentials, avg, avira, combofix....... safe mode isto tako, ma cudo jedno - nije nista pomoglo. drugi browseri su isto bili probani, mos' ga jebas

.
plus sto smo mi imali sex jer je naknadno bilo kacenje na domenu, svaki put sa backupom pst-a od officea, pa ganjanje licenci po registrima, fuj.
i svakako - sretno! moras napisati ako rjesis problem kako si ga rjesio

.