Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.09.2014., 14:26   #8035
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
I kakve to veze ima Pot, kad su sad dodatno unistili mehaniku igre? Teze se napreduje sa griftovima, dmg im je povecan, drop rate je smece, kadala je poskupila, sad i matsa fali na tone.

Koja je uzivancija u igri kad na lvl 33+ te sve zivo oneshota a imao 10-15m tougha ne znaci ama bas nista. I na to stavi sadasnje stane sa dmgom, mislis da je jail bio problem? Sad je i frozen jos gori, jer naspama 2 ekrana tog govneta a sve te isntakilla. I nema cooldown ko jail 10ak sec, baca ih non stop.

Ubise zabavu. Ako je nekome zabavno po 100ti put sve ispocetka igrat i levelat se, eto mu. Al zasto se nama end-game playerima unisti igra.
Svjestan sam da su usrali motku, ali šta ću sad ja s tim?
Pisao sam na forumima, jasno da od toga ništa, i što sad - da si glavu razbijam radi jedne igre dok ima masa drugih?

Dok mi dopizdi (a imam feel da nisam predaleko od toga) ću napraviti opet pauzu od X mjeseci pa onda vidjeti što će biti iz toga, neće igra nikamo pobjeći. Ne bi ni seasone počeo (i kako veliš igrao od nule) da mi Mars nije bio dosadan za to, pa sam ipak popustio kad mi je najbolji frend IRL.

Ovo sa afiksima su debelo pretjerali - umjesto da smanje elecrified, oni buffaju frozen. Jebem ih gdje sunce ne sja sa njihovom logikom
Pisao na forume i da promijene enchanting sistem da gleda samo na kvalitetu gema za craft ringova/amuleta, a ne tip, da možemo iskoristiti one nebrojene stackove Rubyja i Diamonda. Normalno ništa po tom pitanju, a meni stoje u stashu.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote