Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.09.2014., 13:03   #8032
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
U tome i je stvar, taj goblin level je rare za popizdit. A jednom kad dobijes gem, vise te nije briga da ga ikad vidis...propalo podrucje.

Grift je nista nego obicni rift + timer, a kako nas glupi RNG potrefi sa denstyem i mobovima, tako dodjes do rekorda ili ne. Jucer sa wizzom na 30-33 po 3-4 lega padne, na 35 nijedan? A imao sam 2cm prednosti ispred timera i dobijem uzasan level bez mobova i 3-4 puta me ubije van ekrana i onda opet 1 min trcanje do tamo...i opet me instakilla. Da razbijes nesto od zivaca.

Kad ih je lik popljuvao, popljuvao ih je sa pravom. Sve sta smo rekli da nevalja da PTR oni su jos vise usrali. Tipa, bounty bez da moba ubijes, lvl 70 season u ispod 2 sata, odavno prijavljeno. Gemovi kako ne rade, prijavljeno. Density problem u Griftovima, prijavljeno. Oneshotanje od elitea, prijavljeno. Blizz nista od toga nije popravio.

Jos su obecavali da ce bit autopickup gemova, da matsi nece zauzimat mjesto u inventoriju, opcija za upalit-izgasit autopickup helt potova. Nista od toga nije implementirano. NISTA. Dobro je lik rekao, da blizz pazi i cita sta comunity predlaze i onda odu u totalno drugom smjeru.

Evo ti sad Kadala, plavci pisu na forumu da su poskupili kadalu jer se ekipa zalila na previse buy items, trc salvageat i opet buy i opet salvage. I umjesto da priblize kadalu salvageu, oni uvedu novu mehaniku. I useru je. Kaze da su povecali drop matsa, za poludit. Jedan rerol chest/pantsa je 40 zutih, ili u prevodu, treba salvageat 40 rarea za 1 rerol pokusaj, a znas i sam da ih znamo rerolat desetke puta, 10 rerola je 400 rarea salvageano. Igram igru ko gradska cistoca, samo kupim smece sa poda pola dana da bi rerolao 20 sekundi...i onda ispocetka.

U ovoj igri bi primarni izvor itema trebalo bit klanje mobova i zivit na dropovima, a ne rush rift/grift bossa, 100 sharda u djep i shoping u kadale.

Zasto je ogranicenje shardova 500? Odgovor debila iz blizza, tako da ne hoardamo stvari. Osim sta hoardamo sve vrste matsa, sad je 500 sharda cca 20-30min igre, i manje ako je grupa dobra. I onda shoping za 20 itema u kadale.
Neka dignu limit na par tisuca, kad vise nema tradea itema, nema prodaje golda, nema nacina za ista zaradit, a igra nije WoW il nesto kompetitivno, ovo je samo CO-OP.

Igra je isla u totalno krivom smjeru. Forum je u plamenu, blizz ne brine brigu...itako su budale kupila RoS a kupice i novu expanziju.

BladeRy je offline   Reply With Quote