View Single Post
Staro 26.09.2014., 10:49   #4364
Dac
Premium
Moj komp

Dac's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jbg, onda moj bed, više gledam pakete sa IPTV i tu ne oduševljavaju. Najjeftiniji i usporedivi paket je ipak skuplji od O3 flat tarife, a ništa posebno.

edit: i btw. u usporedbi sa Iskonom si mogao ubaciti Optima Flat tarifu, ne Surf+

Citiraj:
Autor sale001 Pregled postova
Tko se veseli? Svojim poslovanjem su otjerali masu ljudi. I to je to.
Ajde, pa generalno se svi vesele tome, tipično rvacki. Haha, propadaju. Luzeri! S druge strane oni su (bili?) jedini koliko toliko ozbiljan ISP, koji je ulagao u infrastrukturu diljem države i imali su nižu cijenu od rozila. Što se usluge tiče ja nemam apsolutno nikakve zamjerke u odnosu na T-com, a u 2 godine sam ušparao bar 2000 kn. Kod jednog kvara negdje na mreži lijepo su odradili žalbu, angažirali svojeg čovjeka pa T-com i privatnu firmu da riješe problem u roku 3 dana, svaki dan je jedna ekipa dolazila... zbilja super.

Mislim da je motku usrao menadžment, kako to obično biva. Kad su oni bili konkurent i izazivač išlo je fino, sad kad su drugi ušli u takvu igru... jebiga. Investicije se nisu otplatile, oni gube klijente jer više nisu privlačni i krenuli su putem bez povratka.
Što je otprilike odgovor i Mikeyyu - nitko nas ne tjera na nove pakete, ali NOVO bi trebalo biti bolje - dok oni naprave korak unatrag. I da ga ne uzmeš, gledaš to na webu i misliš si koji k.... vi radite. A samo da su u surf+ uključili 10mbita ja bih ga uzeo, a i mnogi bi. Jer bi TO bio adekvatan odgovor na T-comov paket - odgovor koji oni trenutno nemaju. A još uvijek pričam samo o bakru.

Zadnje izmijenjeno od: Dac. 26.09.2014. u 11:03.
Dac je offline   Reply With Quote