Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.09.2014., 03:20   #8026
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
Inače RORG ring pada 100% ako se bounti obavi na t6.

Danas isprobano
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Nop. Pada leg iz cachea za A1. To može biti rorg, amulet, shoulderi ili weapon.
T6 je 100% leg iz cache, nitko ti ne garantira RoRG, samo jedan od legova iz A1 (thorns bracesi, oni 25% šanse da preživiš shoulderi, Mace ili RoRG neznam jesam li šta zaboravio.... jeste amulet sa useless skeletonima na massacre ako dobro pamtim... iako zna imati hebene statse kad padne)

Iako na T3 koji sam ja igrao u season 8/10 cache je bacilo leg od toga 2 prstena od kojih je jedan heben, a drugi pak neupotrebljiv.
Imao sam sreće valjda... Jer na non seasonu sam prokleo onog pauka do pakla i nazad i imam bar 10 RoRG u stashu, nekih i sa str ili dex affixima iako sam sve farmao sa WD. (farmano par mjeseci da napomenem i uvijek isti k***c... str/int/dex; attack speed; life on hit i još jedan useless stat)
Tako da.... ne žalim se na taj dio igre.

Što reći o Kadali hm... Prvih 500 shardova baci mi 2 zelena para pantalona (helltooth i blackthorne, zamisli...) ostalo 0 bodova.
Nisam vidio nijednu smeđu masku niti rukavice od patcha.

Što se tiče Fetisha na WD-u... potpisujem. Prije sam hebao majku naglas svaki puta kad je uletio elite mallet lord na GR 25+ jerbo mi je uvijek pobio sve petove u jednom udarcu.
SMK ne pomaže baš previše u tome slučaju, bilo je moguće dići evetualno još jedan val petova al nakon toga banana na par minuta.

Još ako uleti Mallet Lord elita sa Morlu Incineratorima kao Minionima ajoj muke. Najgora noćna mora za WD-a. Mislim da to svi mogu potvrditi

Uglavnom patch kao i svaki drugi. Više lošega nego dobroga.