Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.09.2014., 00:21   #8023
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Nakon malo testiranja 2.1.1 dojmovi....

Ajme majko...

Kadala, em je poskupila ko da financira hrvatski proracun, em sad daje manje legsa nego prije. Sta se rezultira i sa manje matsa. Danas nafarmao brat-bratu 2.5-3k shardova, 4 lega sve skupa. Toliko o 33% vise dropa....stoka lazljiva.

Trials, nerfan progress, 4 vise nego dobra lika, wave 12....dobijemo key 28. Prije je to bilo 35+. Sad se mora prelazit rift po rift za ic dalje, a nema ni rijeci o resetu laddera. Density je jos uvijek lutrija, imao sam danas griftove gdje sam duze trcao nego ista ubijao. Jel ovo Diablo il olimpijada?

Dmg, stelth buff mobova, igram 2.1 od izlaska, odigrao stotinu puta isti level tezine, sad nas masakriraju. Cijela grupa je oneshotana od freeza na podu, prije sam imao vremena pobjec iz toga, sad je smrt instant, ko da je jailer opalio. Jednostavno je pojacano, gdje sam prije soloao 35, sad krv pisam na 30-31. Blizz stoka suti naravno.

O tome kako 2 survival skilla na Wizzu vise ne proca kako treba, nisu na cooldownu, nema CD ikone, al ja krepam i nema revivea. Igram vec 7 dana sa wizzom, prije 2.1.1 je sve radilo za 5.

Upgrade gema, nerfan. Imam 80% shanse za gem upgrade, ili je 1/3 ili je 0/3, danas nakon cca 18 pokusaja upgradea gema, sve preko 60%, ja sam uspio jedan jedini put. 1/18 uspjeh. Sa nerfom toga, oni koji su nabili gemove na veci level su svoje vec narpavili, za nas ce bit muka isusova.

Forum je pun zalbi, od nerfa trialsa, do buffa dmga tako da sadasnji igraci nemogu dostici one prijasnje rekordere, preko kadale i dokazanog nerfa dropova jer je tip snimio gamble 5k shardova na 2.1 i na 2.1.1 dan-2 prije updatea, i sad dobija duplo manje legsa, a ako 5k shardova nije dosta za osjetit razliku koliko onda je.

2.1.1 je totalni trainwreck od sve glupljih ideja, ako smo mislili da je Jay Wilson idiot kojem nebi dao nacrtanu ovcu na cuvanje, Travis Day nije nista manje retardiran sa ovim idejama.

BladeRy je offline   Reply With Quote