View Single Post
Staro 26.09.2014., 00:13   #4681
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Korsitim Maestro na rate vec 4,5 godina i to nema samo Erste nego imaju svi. Erste ima naknadu, drugi imaju lepeze i nigdje to bas nije besplatno. U svakom sl. je bolje od kreditne i slazem se da je super kombinacija za kupovanje ali ne i za mobitel koji je vec u startu u ducanu 400, 500 kn skuplji i rapidno gubi na vrijednosti cim se otvori. Jos kad se radi o starijem modelu kao S3, neo isti drek, onda mi je to jos gore. Kes je daleko najbolji za kupovinu mobitela kao i svega drugoga ali pogotovo mobitela. Da i jos uvijek 90% trgovina ima visu cijenu za Maestro, ko i za kreditne i to me jako smeta. Rade bi onda uzel nes jeftinije dok ne skupim lovu pa popusio manje kad bi isal prodavaz da uzmem skuplji. 1800kn nije bas mala lova za mobitel i ja bi gledal do dobim nes bolje od s3 za tu lovu.

btw pred par mjeseci sam kupio S3 sa istrosenim poklopcem baterije i par sitnih ogrebotinica za 800kn sa svim papirima, star manje od godinu dana. Tak da mi davat 1800kn za skoro istu stvar ne zvuci bas nes posteno.

Ja biljeske koristim svakodnevno i necu vise ni pogledat mobitel koji nema ikonu na lock screenu ili bar neku tipku koja me moze odfurat drito do njih. Samo ne za shoping nego za posao. To me smetalo kod Z2 kaj nema nis takvog kao i kaj nema IR i jos par takvih sitnica. Naviknem se pa nema na tak skupom telefonu.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.09.2014. u 00:41.
MAGARAC je offline