View Single Post
Staro 25.09.2014., 13:16   #3241
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Bez napretka nakon upgradea

Pozdrav! Dosad sam na Asus P5Q ploči imao DualCore Intel Pentium E2200 i 4GB radne memorije. Bio sam koliko toliko zadovoljan. Ne igram se,ne koristim prezahtjevne programe,ne obrađujem ni video niti išta što može iziskivati jače i bolje/brže komponente i to je to. Kako sam imao parsto kuna viška,odlučio sam ih potrošiti na komp da ako već neće bit brži,bar da lakše podnese svakodnevno korištenje. Iz toga razloga uzeo sam tu na forumu DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) i još 2 GB radne memorije. Istina,nisam očekivao boom ali nisam također ni očekivao da će cijela priča biti sporija. Nakon umetanja drugog procesora,Windowsi se nisu htjeli podić već bi sve stalo na "Welcome". Instalirao sam friške Windowse i sve drivere kao i dosad ali komp nije niti mrvicu življi,brži i sl već mi se čini čak i nešto malo tromiji nego dosad s manje radne,slabijim procesorom i namučenim Windowsima starim dvije godine.
Sadašnja konfa je u profilu,osim procesora i extra dve gige rama sve je ostalo isto...
Pitanje glasi: "Ko tu koga **be?" Hvala.
smuchac je offline   Reply With Quote