Ja također odlazim na optiku od amis-a ovaj b.net čoeče kolko sam vremena potrošio na njih što zvanja što čekanja tehničara što prčkanja oko raznoraznih stvari čak sam im i sam testirao neke uređaje pošto sam ih među prvima imao i apsolutno ništa nisam za to dobio, no nema veze, nadam se da na amisu neću morat zvat tehničku svako malo ko na b.netu i da neće bit ovakvih problema ko ovdje, samo da mi dođu ti papiri za taj raskid ugovora bez penala šta su mi telefonski ponudili, a nisu poslali papire specijalci...
Za sve one koji ostaju na b.netu od svih njihovih testiranih uređaja najbolje mi je sve radilo na 3D paketu na routeru cisco 3925 spojenom na albis 8100(prošireni paket) uz to da su mi novi kablovi provučeni sa novim krimpanim F konektorima na kojem sam našerafio antenski konektor jer je to najbolji i najčvršči način, također što se skretnica tiče najbolje su Technetix-ove BESL-02 i naravno uz to sve da vam mrežar fino uštela signal kako treba te da je na zvjezdištu također situacija čista bez "uljeza" u kutiji. Meni je kvaliteta signala 77% što je valjda najbolje šta su mogli napravit. Eto to bi bilo to od mene kolko mogu pomoć ako ikad nekom to i zatreba, živili.