View Single Post
Staro 27.08.2005., 00:02   #17
Pink_Floyd
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by Ribic
Po mojem također - slijepo inzistiranje na 7.1 konfiguraciji nema smisla, ne samo zbog toga što 7.1 dodatno komplicira već ionako iritantnu paukovu mrežu kabela koje vučeš po sobi, već je - u uobičajenim kućnim uvjetima - razlika između 5.1 i 7.1 premala da bismo to mogli nazvati velikom prednošću.
Ovo se ne odnosi samo na spomenuti Audigy, već važi generalno.

Utoliko vidim stvari na isti način kao i Jango Fett - ako ti 7.1 nije presudan (a upravo sam te pokušavao uvjeriti da nije), radije se odluči za izvrstan 5.1.
Vidia san da ta audigy2 platinum ima stvarno puno priključaka i tih ostalih pizdarija koje meni nisu potrebne , ali vidin da bi bila stvarno steta to sve ne imat iako mi netriba he he , mozda če i trebat jednog dana , uglavnom kartica ima one podrske za zvuk u igrama? ja stvarno neman veze o ovom podrucju. A ko zna oču li i imat ikad 7.1 sustav pa onda bolje imat 5.1 stariji high-end kako kaze Jango!! Jos da vas nesto pitan control centar od platinum kartice je li on sluzi za pojačavanje,smanjivanje basa,različitih tonova ili za sta več...? Na novijim matičnim pločama integrirana 7.1 zvučna kakva je naprema zvučnim karticama o kojima gore navedenom imaju neki raspravu ?? Jer brzo prelazin na novu platformu pa i to dolazi u opciju mi kao zvučna..Aj hvala svima !
Pink_Floyd je offline   Reply With Quote