Citiraj:
Autor MAGARAC
Ja ga koristim skoro od prvog dana od kad je u prodaji.
Ima lag u app draweru(nema ak je ART), oni qslide prozorcici preskacu koji frame kad se micu po ekranu. LG stvari tipa imenik, telefon i jos par se sporije otvaraju bar dok nisu u memoriji. Pinch to zoom isto hoce preskocit koji frame al svejedno je brz. Isto tak treba imat na umu da je to veliki i siroki ekran i da se nece skrolat ko neki manji iz cisto fizickih razloga. Otvaranje appova je brzo ko i na ostalima s tim da extra giga tu moze napravit osjetnu razliku ak je puno toga otvoreno a obicno tak i bude.. Fix je isti ko i na TWu, smanjit animacije i dosta toga se osjetno ubrza. ART isto sredio dio toga i radi skoro bez problema. Kod mene je negdje mjesec dana ukljuceni bilo je svega par rusenja aplikacija ali totalno bezveznih.
Sve to skupa je nista i nebi se trebalo oko toga dizat prasinu s obzirom da svaki telefon ima slicnih gluposti. Nevjerojatan je broj hatera G3ice kaj meni nikak nije jasno, zbog cega? Kaj je nagore, 99% ih ni nema taj telefon.
|
Ja ne hejtam, samo želim reći da stalno slušam da nema lag, reko idem ja to provjeriti, i stvarno se vidi dok se koristi mobitel...
Mobitel mi se jako sviđa: dizajn, ekran (nisam primjetio QHD), bežićno punjenje normalno radi na Nokia wireless punjaču, mobitel ima ugrađeni wireless u maski, kompaktan je, igre rade vrhunski, UI je moderan...
Ali kod korištenja, nisam imao osjećaj da je to uređaj s najnovijim Snapdragon procesorom i 3GB RAM-a, to sam želio reći...
Usporedio sam ga s Note 3 i LG mi se više sviđa glede dimenzija...