View Single Post
Staro 24.09.2014., 18:36   #3539
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Dakle, kontaktiram Bnet i telefonski razgovor teče cca ovako:
ja: dobar dan, želim raskinuti ugovor
bnet: na koje ime
ja: ime i prezime
bnet: aha, trenutak...da da, nemate više ugovorne obaveze, sve što trebate jest poslati zahtjev na (čita mi email adresu od službe za korisnike) i u njoj priložiti presliku osobne iskaznice i napišite šta želite napraviti.
ja: i to je to?
bnet: da, nakon što vam se javimo imate 10 dana da donesete terminalnu opermu kod nas (dakle ja moram njima nositi modem i resiver za TV!!!!)
ja: koliko cca traje da mi se javite nakon poslanog email-a
bnet: do 10 dana
ja: ok, a recite mi dali je moguće da mi ostane na korištenju email adresa
bnet: ne, kako nećete više biti naš korisnik, nemožete imati adresu na našem serveru
ja: hvala lijepa i doviđenja.

Dakle u nijednom trenutku me nije pitala zašto raskid, dali mogu kako poboljšati uslugu da eventualno ostanem ili nešto u smjeru toga da pokažu da im je stalo do korisnika.
KATAFAKINGSTROFA, njihov sam korisnik od kad su na tržištu, svi računi su plaćeni na vrijeme i u potpunosti.
Užas. Da ne spominjem da kad sam im poslao službeni email da mi obrazlože poskupljenje iste usluge za 50kn u periodu od 2g bez ikakvih povečanja brzina interneta ili TV usluga, dobijem odgovor da su uveli 2 (riječima DVA) nova tv programa!!!!
WTF!!??

Da se razumijemo, super sam zadovoljan konzistentnošću usluge, nikad većih problema sa vezom, sve riješavano unutar par sati ili 1 dana, ali ovo je stvarno jadno.

I da, pošaljem mail na službu za korisnike i dobijem automatizirani odgovor da je mail zaprimljen i da ću odgovor dobiti u zakonskom roku i da im ne odgovaram nazad!
Strašno.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote