View Single Post
Staro 24.09.2014., 15:39   #5391
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Uči Ireliu, meni tako dobar top laner. Ali protiv Tarica ne ide
Ma sad sam je igrao. Zeznuo sam se što sam krenuo u 1v1 protiv Trynde na lvl 3 ili 4. Trebao sam samo farmati i to bi bilo to. Ali neka, kasnije sam s 1:5 score došao na 6:6, unstopable sam bio. 35 min, jedno 270cs, dobar setup.

Ali nevjerojatno je kako je ona jaka inače. Imao sam dobru situaciju kasnije. Znači fightam protiv trynde (inače jedno 5:1 score je imao), i mi 2 1v1 na topu. Moj turret je srušeni, njegov nije. Krenemo na sredini fight, i vidim da bi ga mogao ubiti, napravim combo E, W, R, i spustim ga na 10% hp, ja imam preko pola, i on krene bježati. I skužim da mi dolaze protivnički morgana support i akali s punim HP, i trynda nije iskoristio ulty, nemogu nigdje pobjeći, i sakrijem se u bush. Na to vidim tryndu kako se vraća s 10% hp i oni 3 kreću prema bush.. Ja stunam Ireliu, jukam morganin stun i iskoristim Q na tryndi, i pobjegnem I još jedan W na irelii, i gg wp

S tim combom W, E, R i na kraju Q, adc pada u 2 sekunde.

Krenuti ću još i Renektona učiti. Prilično slični champovi, treba za escape paziti da s E pogodiš koji minion da imaš double dash, imaš stun i super ultimate. Tako da ću sada njih učiti na topu. Vidim da u ranked jedino mi top šteka, i kada ga dobijem, vidim da ne kužim jednostavno top. Rijetko kada da hitam lvl 6 bez da umrem. Previše se tučem i riskiram, i nikad na vrijeme ne bježim. Zato očito treba farmati da se dobije osjećaj kada je siguran kill a kada ne.
Mommistake je offline   Reply With Quote