Citiraj:
Autor .Delboy
Mislim da se i dalje preko moj T portala može prebacivati onda pppoe router/bridge mode, ali možeš njihov ruter skroz izbaciti i svoj ukopčati direkt u OLT, samo šta onda tvoj ruter treba podržavati vlan-ove od 100 nadalje.
|
Hvala lijepa na odgovoru!
Ako je tako da njihov router moze u bridge mode onda bi to bilo najbolje s obzirom da tada ne bih morao mijenjati konfiguraciju svog routera. Ako bi svoj router ustekavao direktno u ONT onda bih izgleda morao konfigurirati VLAN interface pa bih morao mijenjati i konfiguraiju firewalla u svom routeru. To bi bilo moguce vjerujem bez problema jer koristim Mikrotik ali najbolje ako ne treba.
Gledao sam malo postavke u moj.hrvatskitelekom.hr i tamo nigdje ne vidim da se moze podesavati router/bridge mode?
P.S. Nisam dugo vremena nista postao na forumu (poso.kuca...kuca.poso..) al evo nakon par dana zivkanja sluzbe za korisnike nista ne mozes saznati...a ovdje odmah covjek dobije neke odgovore. Jos jedna pohvala pcekspert forumu koji uvijek pokazuje da drustvene mrezu nisu zamjena za kvalitetne forume...