View Single Post
Staro 23.09.2014., 17:45   #1705
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Digital.Ghost Pregled postova
Kupio danas novi laptop kod njih, dođem kući i upalim ga, kad ono oštećenje u lijevom kutu ekrana, nekakva bijela mrlja. Poludio. Odem reklamirati i lik koji radi tamo kaže da je očito da je ekran oštećen, otišli pikseli ili što već, napisao on reklamaciju i rekao da će poslati na servis. Pitam ja njega koliko treba čekati, a on meni da 10 dana!! :O I sad, nije meni toliko do tog čekanja, iako mi je svaki dan bez laptopa itekako otežan, mene više zanima što će oni napraviti kad dođe u servis. Kaže ovaj što radi u trgovini da će mi vjerojatno dati novi, ali nije siguran. Nadam se da im neće pasti napamet popravljati ga (mijenjati ekran), mislim novi novcati laptop pa da već ide na popravak, a s obzirom da se radi o laptopu koji je bio upaljen niti sat vremena, dakle nikada korišten. Ima li tko ovakvih iskustava? Mislite li da će mi dati novi laptop?
kod ovakih slucajeva (kad je stvar novija od 7 dana) se obicno radi DOA procedura... ti dobijes novi, oni od servisa odobrenje...

caka je ta da je DOA poslovna praksa, a ne zakonsko pravo... fino ih zamoli, vjerovatno ce ti izic u susret
nathan.fake je offline   Reply With Quote