View Single Post
Staro 23.09.2014., 04:03   #26
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ispricavam se na sporom odgovoru

- hvala svima na odg

zakljucak:
smanjiti cu stvari koje koristim (maknuti ove sim kartice koje ne koristim ) i tako slicne gluposti

+mob u zadnje vrijeme stalno koristim na slusalice i mikrofon, valjda to manje zraci kad je udaljeno od glave (u dzepu ipak)

+ al opet cesto radim na mobu, i kad sam vani, u prirodi opet saljem mailove i dobivam/saljem poruke od ljudi na Messenger/Viber. znaci da stalno internet radi.

ha opet, ako ej to toliko stetno neznam da li bi dali masama da svatko to toliko koristi.

trebalo bi pitati nekog tko ima faks za tu struku da malo objasni, koliko je stetno, i koliko je stetno akd se zbroji sve to (wifi, mob, par ljudi u sobi s mobovima, xbox, tv itd)

+ slaze se da danas imamo hrpu tehnologije koja vijerojatno nas zraci svugdje.
+ mislim da ima logike da ces prije umrijeti od pusenja , alkoholiziranja i lose hrane nego od kompova.

+ mozdaj os jedno glupo pitanje:

koliko Subwooferi- škode? cuo sam da npr Hard diskovima škode i da nebi trebali biti blizu njih.

Situacija: Ispod stola mi je subwoofer, pored njega Komp (na podu kao i subwoofer). kratki su mi kablovi i nemogu maknut subwoofer baš dalje od tog mjesta jer onda moram odspojit nešto od sorrounda (5.1)

u kompu su 2 hard diska. Sto ce im biti?

+ ovo sto toliko imamo tehnologije oko sebe sigurno ostavlja neki trag na nama. samo pitanje Koji i Koliko. , al ono po mom misljenju, izlozeni smo tehnologiji vise nego Ikad u ljudskom dobu, i time i zracenju. 100 ljudi na 1 mjestu (ja sam bio u predavaonama sa 150 ljudi)= 150mobitela.,

a ovo sto je netko napisao, pa da, na poslu radis 8 h na kompu (ili 10h)

dodjes doma, ides s djecom se zabaviti, ides sa njiam u ducan elektronike, oni nabijaju po Xboxu/Playstationu, a ti gledas novi laptop/televizor,sto vec.

zena googla dok ti biras u ducanu jel ti treba lapto pa b c d e f g h i j k l m n nj
a nakon toga dobijes 3 poziva jos, i prije spavanja malo na forumu odgovaras, primas poruke na Messenger/Viber itd.

ono, Ljudski organizam, okruzen tehnologijom i signalima ,

ja volim tehnologiju jako, volim raditi s njom, volim sto mi omogucuje. al ipak mislim da bi trebali smanjit malo to tehnologiziranje...ne imati 15 toga upaljenog odjedanput itd ...

Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 23.09.2014. u 04:15.
SniperWolf je offline   Reply With Quote